Rendelés felvétel: Tel +36/20-353-1799  E-mail: kamerarend@t-online.hu      / Videotechnika, vagyonvédelemi áruház Hungary /    2016. november 29.
Magyar English 

            Nézzen körül most, válasszon termékeink közül !

                Legjobb ajánlataink. Kamera rendszerek telepítéssel együtt!


A rendszer ára TELEPÍTÉSSEL együtt : 86.929 FT + Áfa

3 kamerával telepítve ez a kamerarendszer  : 76.000 Ft + Áfa

2 kamerával telepítve ez a kamerarendszer  : 66.000 Ft + Áfa

1  kamerával telepítve ez a kamerarendszer  : 54.000 Ft + ÁfaAz árak pestmegye határáig értendők egyszeri kiszállás esetén!
Pestmegyén kívül +96Ft/km kiszállási díjjal kell számolni.
Kérjen egyedi ajánlatot!  

    Rendelését akár aznap átveheti Budapesten belül.  Vidékre 2 napon belül szállítatjuk ki.

Komplett biztonsági kamerarendszer csomagok

Egyéni igénye szerint válogathat kamera rendszereink között. Ha már átgondolta mennyi kamerára van szüksége akkor a kamerarendszer.info oldaunkon megtalálja biztonsági kameráit, telepítésre kész rendszerét. Biztosítjuk önnek 1 kamerás videó megfigyelő rendszertől a 16, 32 kamerás térfigyelő rendszerig a szükséges csomagot. Komplett kamera rendszereink tartalmazák a beüzemeléshez  szükséges alkatrészeket. 

A szett biztonsági kamera csomagok

A kamera rendszer szettek, a cctv telepítőknek, illetve a már meglévő videótechnikai kábelezésű helyekre vásárlóknak kínált termék csomagok. Egyéni igénye szerint válogathat itt is kamera rendszereink között. Ezeknél a kamera rendszereknél nem tartozék a kábelezés, a csatlakozók, a tápegység és amerevlemez sem. Kamerarendszer szettjeinket főleg azoknak ajánljuk akik meglévő biztonsági kameraikat és digitális videó rekorderjüket, DVR felvevőjüket szeretnék felújítani. Ezek a csomagok csak biztonságikamerát és DVR rögzítőt tartalmaznak. 

Éjjel látás, éjszakai funkció, IR

Minden térfigyelő illetve CCTV, biztonsági kameránk melyet kültéri kivitelben árulunk rendelkezik infra led technológiával vagy speciális CCD elektronikával mely lehetővé teszi az éjjeli felvételek készítését és akár 0 lux fény
mellett is a kamera IR fénye segíthet az elkövető személyt felismerni.  

Digitális videó rögzítő DVR, NVR, HVR

Az általunk forgalmazott videó rögzítőkkel akár okostelefonján is elérheti kamerarendszerének élő képét bárhol is jár a világban. A rögzítő 3 féle módon készíthet felvételt a megfigyelt területről. Folyamatos módban, mikor éjjel-nappal a hét minden napján dolgozik a képrögzítő. Időzített módban, ekkor az ön által beállított idő intervallumban készít felvételt a merevlmezre vagy tárhelyre. Például reggel 8-tól este 20 óráig. Végül a legérdekesebb a mozgásérzékeléssel indított felvételi mód. Ebben az esetben mozgásra, azaz képeltérésre indul a videó rögzítő. Rögzítőink között talál úgynevezett NVR , network videó recordert mely kifejezetten az IP kamerákhoz kerül beüzemelésre és hálózatban dolgozik így nem kell drága tárhelyet bérelni az IP kamerák internetre közvetített felvételei tárolására, hanem helyben rögzítheti hálózati kameráinak videóit. Értékesítünk HVR -eket is melyek hibrid rögzítők. Egyaránt fogadnak IPkamerától és hagyományos analóg kamerától is videó jelet egyazon tárhelyre rögzítik azt.

Ügyfélszolgálat, telepítés és karbantartás

A kamerarendszer.info weboldalon árult kamerák, CCTV rendszerek és videórendszer kiegészítők aszerint lettek kiválasztva, hogy Őn az otthonában vagy irodában, üzlethelyiségében anélkül tudja beüzemelni, hogy drága szakembert kelljen fizetni erre a célra. Könnyedén összeállíthatja vagy beüzemelheti akár ön is. Úgy mint amikor a hifi torony hangfalalit csatlakoztatja erősítőjéhez.

Vállajuk rendszereink telepítését és karbantartását is.

Telepítés Budapesten belül, 6 kamerás rendszerig Br.12.000Ft
Vidéken, azaz Budapest 100Km-es vonzáskörzetében Br. 19.000Ft.
Országosan vállalunk kiszállást, telepítést ebben az esetben egyedi árat kalkulálunk. Kilóméterenkénti díj az oda vissaz útra összesen 106Ft/Km.   
http://www.geovision.com.tw
       
   

free web hostingHosting24.com web hosting
     
 
Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn

Árajánlatkérés

Nem jár kötelezettséggel!

Miért hagyná ki?

Ajánlatkérő neve*
Település neve*
Telefonos elérhetőség*
E-mail elérhetőség*
Ingatlan jellege?*
Hány kamerát szeretne?*
Kamera elhelyezése?*
Interneten szeretné elérni az élő képet?*
Okostelefonon is szeretné visszanézni a videókat?*
Megjegyzés és kiegészítés a pontosabb árajánlathoz

Teamviewer támogatás

  • Az általunk forgalmazott termékekhez ingyenes terméktámogatást nyújtunk távoli eléréssel.
  • Vedd fel a kapcsolatot velünk, majd töltsd le az alábbi segédprogramot. 
Teamviewer letöltése
  • Ingyenes terepfelmérés jár minden érdeklődőnek.
  • Kérhető telefonon
  • Vagy írjon e-mailt neve és elérhetősége megadásával.
Elérhetőségeink
      Free Website Hosting
                 
Copyright 2016. All rights reservedContact the author at kamerarendszer.info@t-online.hu